Importanța înregistrării în baza de data a unei localități

Când veniți să lucrați și să locuiți în Țările de Jos, aveți multe de făcut. Pagina noastră de internet este un instrument important pentru a găsi cât mai multe informații despre ce înseamnă a munci și a trăi în Zeeland.

Pe pagina noastră de internet https://www.expatcenterzeeland.com/labour-migrants  puteți găsi informații în limbile polonă, română și engleză.

Dacă stați în Țările de Jos mai mult de 4 luni, trebuie să vă înregistrați în baza de date a localității în care urmează să locuiți. Trebuie să faceți acest lucru în termen de 5 zile de la sosire. Dacă sunteți mai întâi înregistrat ca nerezident și stați mai mult de 4 luni, trebuie să vă înregistrați apoi ca rezident în localitatea în care locuiți.

Înregistrarea este gratuită. Dacă locuiți cu membri ai familiei în Țările de Jos, aceștia trebuie să vină și ei să se înregistreze.

Pe baza înregistrării aveți drepturi și obligații în calitate de angajat. Acestea sunt prezentate în limba română, pe scurt în videoclipul alăturat. În acest videoclip veți găsi răspunsuri la multe întrebări.

https://www.youtube.com/watch?v=nVUT3lTBgN4

Bine ați venit în Țările de Jos și Zeeland!

Not the information you were looking for?