31-03-2023

Zeeuws-breed!

Het Expat Center Zeeland zet momenteel stappen om Zeeuws-breed verder te functioneren. Samen met de Arbeidsmarktregio Zeeland worden de ambities en positionering verder onder de aandacht gebracht.

kompas klein

Brede Doelgroep

In de tweede helft van 2023 komt er - na Terneuzen - een tweede loket in Goes. Met die beide locaties kan het Expat Center, onder het motto (en ons kenmerk logo) alert, gastvrij, verbindend en vertrouwd, de internationale populatie in Zeeland de beste mogelijkheden bieden om te werken, studeren en wonen. Binnenkort lees je meer over het nieuwe loket in Goes.

Brede doelgroep 

Expat Center Zeeland richt zich op internationale werkgevers, kennismigranten, arbeidsmigranten, internationale studenten die voor Zeeland kiezen, oriëntatie/zoekjaar hoog opgeleiden, start up entrepreneurs en niet-EU stagiaires. Voor grensoverschrijdend werken is het GrensInformatiePunt Scheldemond in het Expat Center geïntegreerd. 

Het Expat Center wordt hierbij financieel ondersteund door de gemeenten Borsele, Goes, Hulst, Middelburg, Schouwen-Duivenland, Sluis, Terneuzen en Vlissingen en van de Arbeidsmarktregio Zeeland en de Provincie Zeeland.  

 

Not the information you were looking for?