08-03-2022

Een titel waar het Expat Center Zeeland voor staat!

Nu we de corona maatregelen achter ons kunnen laten, starten we met het eerste fysieke jaar evenement op 14 mei aanstaande om internationale werknemers in Zeeland een warm welkom te bieden. Het thema Oriëntatie “all that a warm welcome does offer in Zeeland”  is bedoeld voor internationale werknemers en hun familie, werkzaam bij bedrijven in onze regio Zeeuws-Vlaanderen én in Zeeland.

We zijn te gast bij de internationale club van Dow in het Dow PV gebouw aan de Vliegende Vaart 10 in Terneuzen. Met een roadmap worden stands bezocht die gekoppeld zijn  aan informatie, educatie en cultuur. De stands worden gepresenteerd door onder meer de aangesloten partners van het Expat Center Zeeland.

Diverse pleinen
Er wordt ook een educatieplein, een huizenmarktplein en een promotieplein ingericht. Het educatieplein laat met name zien hoe ons onderwijs internationale kinderen en studenten laat instromen. Het huizenmarktplein geeft informatie over hoe de Nederlandse huizenmarkt functioneert. Het promotieplein, vertegenwoordigd door de gemeenten Hulst, Sluis en Terneuzen, samen met de promotie teams van de gemeenten Goes en Middelburg, laat zien wat er op het gebied van cultuur, natuur en beleving te doen is in Zeeuws-Vlaanderen én Zeeland.

Culinair netwerken
Het programma wordt verder ingevuld met onder andere een officieel momentum, gemodereerd door Erik van Oosten van het VNO/NCW. Er is voldoende ruimte en tijd om te netwerken met een drankje en muziek. Daarnaast is er een foodmarket waar internationaal & nationaal samenkomt en laat zien en proeven dat culinair verbindt!

Registratie internationale werknemers

Aan de hand van de registraties komen veel reacties binnen en dat is fijn!
Great opportunity for non- Dutch employees working in Zeeland to get to know your way around the organizations that can assist you to get settled in Zeeland!”  
Registreren van internationale werknemers kan door een email te sturen aan: info@expatcenterzeeland.com

Not the information you were looking for?