23-10-2020

Introductie

De internationale community ‘International Zeeland Newcomers Center’ is een feit!
Het Expat Center Zeeland lanceert dit platform voor internationals officieel met een webinar op maandag 26 oktober 2020 van 15.30 tot 16.30 uur.

Doel

Het platform is onderdeel van het Expat Center Zeeland en heeft als doel om internationals in Zeeland met elkaar te verbinden. Het delen van informatie en ervaringen maakt het sociaal integreren, werken en wonen in een nieuwe omgeving gemakkelijker. Ook zorgt het onderling netwerken voor meer betrokkenheid.

Het platform is gekoppeld aan drie thema’s: informatie, educatie en entertainment. In de toekomst worden er verschillende bijeenkomsten georganiseerd die gekoppeld zijn aan deze thema’s. Een podium voor en met internationals. Daarnaast is de Facebookpagina @platforminternationalszeeland opgezet waar internationals kunnen aanhaken en de laatste informatie kunnen volgen.

Tijdens het programma komen verschillende sprekers aan bod, zoals Nynke van der Ploeg (directeur Toonbeeld), Ingmar van Leerzem (senior accountmanager Manpower) en Robert Vroegindeweij (directeur Muziekschool Zeeland). Daarnaast laat Greg Shapiro, een Amerikaans-Nederlandse acteur, op een komische manier zien waarom je echt in Zeeland moet zijn.

Internationals zijn via hun werkgever uitgenodigd voor het webinar. Internationale werknemers die zich nog willen aanmelden voor het webinar kunnen zich registreren via de website www.expatcenterzeeland.com.

Het Expat Center Zeeland is opgestart door Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen en wordt onder andere ondersteund door de Economic Board. Expats/internationals kunnen bij het Center terecht met vragen over het vestigen, wonen en werken in de regio Zeeuws-Vlaanderen en Zeeland. Ook hun gezinnen en werkgevers kunnen een beroep doen op het Expat Center Zeeland.

Not the information you were looking for?