26-03-2020

De eerste nieuwsbrief van het Expat Center Zeeland!

Het Expat Center ging met de lancering van de website www.expatcenterzeeland.com in september 2019 van start. Mede door de contacten met het Expat Centre Maastricht en het Holland Expat Center Eindhoven hebben we een goede aanvang kunnen maken. Heel fijn!

Doel & Locatie

Het Expat Center Zeeland bundelt alle vragen en dienstverleningen voor internationale werknemers en ondernemers. Dat doen we in samenwerking met de gemeenten burgerzaken en aangesloten dienstverleners. Naast de hoger opgeleide kenniswerkers, zetten we ook in op internationale medewerkers van allerlei opleidingsniveaus. Zeeland is divers in verschillende sectoren. We willen internationals begeleiden met een goede service en daardoor een warm welkom geven!

Het Expat Center Zeeland is een initiatief van Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen (een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Hulst, Sluis en Terneuzen), het onderwijs, bedrijfsleven en zorginstellingen. Het Center is gevestigd in het stadhuis van Terneuzen en kan zich in de toekomst hopelijk uitstrekken over heel Zeeland.

Quote:

Eric de Ruijsscher, voorzitter van de Economic Board Zeeland: “We zijn vanuit de Economic Board blij dat dit idee in Zeeuws-Vlaanderen door de netwerkorganisatie Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen direct is opgepakt. Hierdoor kan er snel worden ingespeeld op de vragen die er vanuit bedrijven, expats en arbeidsmigranten zijn. Dat zal het gevoel van een warm welkom en de aantrekkingskracht van onze regio zeker bevorderen.”

Not the information you were looking for?