22-02-2024

Online event voor internationals

Net zoals voorgaande jaren zijn wij verheugd om aan te kondigen dat Expat Center Zeeland, een online Tax Webinar organiseert. Dit keer in samenwerking met één van onze aangesloten partners, Schipper Accountants.  

Dit webinar is speciaal ontworpen voor internationale medewerkers en zal waardevolle informatie verstrekken over het indienen van inkomstenbelasting, belastingaangifte en andere relevante onderwerpen (ook voor cross-border medewerkers). Het evenement zal in het Engels worden gehouden om de toegankelijkheid voor alle deelnemers te waarborgen. 

• Datum: 19 maart 
• Tijd: 11:30 - 12:30 uur 
• Locatie: Online 

Deelname aan het webinar is gratis en verloopt via inschrijving.

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk internationale medewerkers bereiken zullen wij uitnodigingen versturen via de HR-afdelingen van de bedrijven in Zeeland met internationale medewerkers. Mocht je geïnteresseerd zijn in het webinar, of ken je medewerkers die dit willen volgen, schrijf je hier in.

Wij hopen samen met jullie, onze partners, in de toekomst nog veel meer waardevolle bijdrages te leveren aan de ondersteuning van internationale medewerkers in Zeeland. 

Not the information you were looking for?