10-11-2022

Dress for Success opent haar deuren in Terneuzen

Een eerste indruk telt! Of je een vacature afspraak hebt of in een overleg zit, je inbreng en  ideeën zijn net zo belangrijk als hoe je het volledige potentieel kunt laten zien. Stel je voor dat iemand een minimuminkomen of bijstand ontvangt. Hoe krijg je dan een nieuwe outfit om te slagen in een sollicitatiegesprek?

Logo DFS Terneuzen

Dress for Success is een wereldwijde organisatie, opgericht en gerund door vrijwilligers, die zowel mannen als vrouwen met een minimuminkomen aan een gratis sollicitatie outfit helpt. Iedereen die op weg is naar economische onafhankelijkheid is welkom in de winkels van Dress for Success en ze zijn actief in meer dan 21 landen over de hele wereld.

In lijn met de missie van de organisatie om een ​​verschil te maken in de gemeenschap waarin we leven, heeft een groep vrijwilligers de basis gelegd voor Dress for Success Terneuzen.
In februari 2022 werd Dress for Success Terneuzen officieel onderdeel van de internationale non-profitorganisatie. Sinds deze mijlpaal is het team blijven groeien door samen te werken met sponsors, waaronder Dow, en vrijwilligers om een ​​significante impact te hebben op het leven van mensen. Het team is blij deze nieuwe stap te hebben gezet en de eerste showroom is vorige maand oktober geopend aan de Meester F.J. Haarmanweg 25 in Terneuzen.

Het Expat Center Zeeland draagt een warm welkom toe aan Dress for Success Terneuzen!

Wil je hierover meer weten?
Je kan als vrijwilliger bij deze organisatie helpen of je kan een sponsor worden.
Contact: terneuzen@dressforsuccess.nl.
 

Heb je vragen?
bezoek de website or add @dressforsuccessterneuzen voor Instagram of LinkedIn.

 

Not the information you were looking for?