31-03-2023

Partner Support

Al enige jaren werkt Manpower samen met het Expat Center Zeeland. Een samenwerking die al mooie successen heeft opgeleverd en die nog verder uitgebouwd wordt. Met de eerder opgedane expertise helpt Manpower expats, partners van expats en familieleden bij het vinden van een geschikte baan. Dat gebeurt door middel van het Spousal Support Programma.

Nu het Expat Center Zeeuws breed van start gaat met een tweede fysieke locatie in Goes heeft Manpower ook besloten om het Spousal Support Programma uit te breiden. Zo wordt heel Zeeland en West-Brabant bereikt.

Als je met Manpower in contact komt vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. In dit gesprek gaat het over wie je bent, wat je hebt gedaan, wat je graag wilt gaan doen en wat de mogelijkheden zijn vanuit Manpower. Na dit gesprek zijn er verschillende mogelijkheden;

1. Je wordt in contact gebracht met een andere locatie, collega of team.
2. Er worden afspraken gemaakt over een volgend contactmoment.
3. De vertegenwoordiger van Manpower legt uit wat hij/zij gaat doen en vertelt hoe jij zelf jouw positie op de   Zeeuwse arbeidsmarkt kunt verbeteren.

Tijdens het traject om partners van internationals aan een nieuwe baan te helpen is er veel persoonlijk contact om goed te kunnen bepalen wat de beste optie is. Er wordt rekening gehouden met individuele wensen, mogelijkheden en persoonlijke situatie. Dit maakt dat het Spousal Support Programma al enige jaren succes kent.
 

Not the information you were looking for?